REDNEKS BBQ

Recentebeoordeling


3 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Redneks Bbq. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 17:14 Chicken chilli chicken en cheesy fries besteld. De kip was heerlijk, alleen vond ik de patat niet goed doorgebakken en slap. De macaroni cheese had geen smaak en niet het prijs waard.
22 mrt 2024 om 23:07 Lekker eten
15 mrt 2024 om 21:57 Heerlijk eten echt genoten is om vaker te bestellen ook warm optijd jaman een 10
13 mrt 2024 om 9:53 Eten was heerlijk en optijd en veel top!
10 mrt 2024 om 15:26 Very tasty food
19 feb 2024 om 21:35 2 en een half uur gewacht op me bestelling 17,50 betaald voor bezorging. Ik zag dit pas achteraf. Mac and cheese ??? Dit was geen macaroni Had supermix besteld letterlijk 2 gambas. Alles was veel te zout. Echt jammer want bbq kip was heel lekker.
22 jan 2024 om 1:04 Lekker eten! Snelle bezorging, heerlijk! See you next time!
7 jan 2024 om 0:38 Supermix Pasta was zo lekker gekruid. En het was echt veel! Bezorgtijd was ook veel sneller, 35 min eerder
17 dec 2023 om 8:26 Waited that long , the ribs were terrible, they didn't take the skin from the ribs. It was burned, tasteless and hard to chew. The fries were cold and stuck together with cold cheese. I will never again order from there. Zero stars. Refund please
24 nov 2023 om 20:52 Bezorg tijd duurde 1 uur en 45 minuten. Ik vind dat wel echt lang. Mac and cheese was niet speciaal en het was niet een macaroni. De wings waren zomaar zuur. Ook heb ik een pasta besteld maar we kregen nog een keer Mac een cheese. Relatief duur.
21 nov 2023 om 20:26 Heerlijk gegeten
12 nov 2023 om 8:27 Lekker en schoon eten. Iets aan de dure kant en de bezorging was ruim op tijd. Snap niet dat de beoordelingen op Google zo negatief zijn…