REDNEKS BBQ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Redneks Bbq. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 19:29 Aub bestellen via hier Redneksbbq.nl
23 feb 2024 om 22:04 2uur uur lang gewacht op een bestelling , Raad je niet aan , arrogant aan de telefoon en glashard liegen over drukte op de weg terijl ik googmaps bekijk , niet mans genoeg je eerlijk te woord te staan ,OPLICHTERS kijk uit !!!en niks ontvangen zielig
19 feb 2024 om 21:35 2 en een half uur gewacht op me bestelling 17,50 betaald voor bezorging. Ik zag dit pas achteraf. Mac and cheese ??? Dit was geen macaroni Had supermix besteld letterlijk 2 gambas. Alles was veel te zout. Echt jammer want bbq kip was heel lekker.
6 feb 2024 om 22:48 Zoals gewoonlijk lekker .
5 feb 2024 om 20:20 Www.redneksbbq.nl Daar bestellen aub
22 jan 2024 om 1:04 Lekker eten! Snelle bezorging, heerlijk! See you next time!
9 jan 2024 om 19:46 Redneksbbq.nl via daar bestellen aub
7 jan 2024 om 0:38 Supermix Pasta was zo lekker gekruid. En het was echt veel! Bezorgtijd was ook veel sneller, 35 min eerder
17 dec 2023 om 18:24 Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar
17 dec 2023 om 8:26 Waited that long , the ribs were terrible, they didn't take the skin from the ribs. It was burned, tasteless and hard to chew. The fries were cold and stuck together with cold cheese. I will never again order from there. Zero stars. Refund please
9 dec 2023 om 1:25 Heerlijk , je kan beter via hun website bestellen daar is het wat goedkoper (redneksbbq.nl)
25 nov 2023 om 1:24 Het is zo heerlijk Elke keer weer een dikke 10+ (Ze geven ook netjes aan dat je beter via hun eigen website kan bestellen) Vriendelijke kok(altijd)